MARDİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İMAM HATİP MÜDÜRLERİ İLK TOPLANTISI CAHİT ZARİFOĞLU İHO DA YAPILDI.

Geçen sene aylık yapılan imam hatip müdürleri toplantıları bu yıl da devam edecek. Din öğretiminden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim OMUK’UN başkanlığında yapıldı.
2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İMAM HATİP MÜDÜRLERİ İLK TOPLANTISI CAHİT ZARİFOĞLU İHO DA YAPILDI.

Geçen sene aylık yapılan imam hatip müdürleri toplantıları bu yıl da devam edecek. Din öğretiminden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim OMUK’UN başkanlığında, ilki Cahit Zarifoğlu İHO’da yapılan toplantıda bazı kararlar alındı. Yeni açılan imam hatip ortaokul müdürlerimizin de ilk defa katıldığı bu toplantıda, geçen yıl yapılan deneme sınavlarının, kitap okuma yarışmalarının, imam hatip ödül gecelerinin tekrar yapılacağı yönünde karar alındı. Tüm imam hatip okullarında, takviye kurslarının açıldığı, başarı için her türlü planlamanın yapıldığı belirtildi. Okullarda okul öğretmenleriyle özel toplantılar yapılacağını belirten Abdurrahim OMUK, imam hatiplerde başarı çıtasını yükseltmek için çok daha farklı çalışmalar yapılacağını vurguladı.

 

Okul müdürleri ile çok verimli görüş alışverişin yapıldığı ilk toplantı güzel temennilerle tamamlandı.

 

Yenişehir Mahallesi 34. Sokak No 9 Artuklu / Mardin - 0482 212 1258 / 0482 212 3775 / 0482 212 6239

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.