MARDİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 YILI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINA İLK DEFA YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME TASLAK SONUÇ LİSTESİ. (GÜNCELLENEN)

2021 YILI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINA İLK DEFA YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME TASLAK SONUÇ LİSTESİ. (GÜNCELLENEN)

Not: İlimiz Nusaybin ilçesinde münhal bulunan Nusaybin Bilim sanat Merkezi Müdürlüğüne İlimiz Nusaybin Ortaokulu Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan  440*****650 T.C. Kimlik Numaralı AD***       DE*** görevlendirilmişti.  Ancak kayıtlarımızın incelenmesinde; MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINA YÖNETİCİ SEÇME VE GÖREVLENDİRME YÖNETMELİĞİ'nin Yönetici görevlendirmede esas alınacak hususlar başlıklı 32. Maddesinin 4. Bendinde; '... bilim ve sanat merkezleri, rehberlik ve araştırma merkezlerinin müdür yardımcılarından en az biri Rehberlik, diğer özel eğitim kurumlarının müdür yardımcılarından en az biri Özel Eğitim öğretmenleri arasından; meslekî ve teknik eğitim kurumlarının müdür yardımcılarından en az biri atölye, laboratuvar veya meslek dersleri öğretmenleri arasından görevlendirilir. Bu fıkrada belirtilen niteliklerde yeterli sayıda aday bulunmaması hâlinde, diğer alan öğretmenlerinden de görevlendirme yapılabilir.'' Hükmü yer almaktadır. Adı geçen kuruma Nusaybin ilçesi Rehberlik ve Araştırma Merkezinde Rehberlik öğretmeni olarak görev yapan 657*****066 T.C. Kimlik Numaralı  AL*       BE*****'in görevlendirilmesi yapılmıştır.

Güncellenen taslak liste için tıklayınız.

Yenişehir Mahallesi 34. Sokak No 9 Artuklu / Mardin - 0482 212 1258 / 0482 212 3775 / 0482 212 6239

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.