ANADOLU MEKTEBİNİN KURUCUSU SAMİ GÜÇLÜ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Anadolu Mektebinin Kurucusu, Tarım ve Köy İşleri Eski tarım Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Artuklu Halk Eğitim Merkezinde öğrencilerimiz ile bir araya geldi
vGüçlü, "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, Türk kültür ve medeniyetinin gelişmesine katkı sunmuş yazarların tüm eserlerinin ve yazar hakkında yazılmış seçkin eserlerin okumasını, okunan her eser hakkında değerlendirme yazısı yazılmasını, eserlerin en az yarısı okunduktan sonra bir konu seçilmesini, seçilen konuda bir konuşma metni hazırlanmasını, düzenlenen panel programlarında hazırlanan metnin sunulmasını amaçlayan bir yazar okuma faaliyetidir" dedi.
Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Anadolu Mektebinin Kurucusu, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü’ ye nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.