İL MİLLİ EĞİTİM ESKİ MÜDÜRÜ ŞEHMUS SÜMER, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MURAT DEMİR'E YENİ GÖREVİ VESİLESİYLE "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİNDE BULUNDU

İl Milli Eğitim Eski Müdürü Şehmus SÜMER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Ziyaret esnasında geçmiş dönemlerde yapılan eğitim ve öğretim faaliyetleri için Sayın Şehmus SÜMER'e teşekkürlerini ileten İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, Mardin'in eğitim alanında çok daha iyi noktalara gelmesi için tüm eğitim paydaşları ile birlikte çalışacaklarını ifade etti.
Geçmişin birikimini ve günün gereklerini göz önünde tutarak geleceğimizi, eğitim ve öğretim ile inşa edeceğimizi vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, eğitime yapılan tüm yatırımların insanların daha doğrusu milletimizin ve ülkemizin geleceğine yapılan yatırımlar olduğunu söyledi.
Sayın Şehmus SÜMER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR'e yeni görevinde muvaffakiyetler diledi. Ziyaretlerinden ötürü İl Milli Eğitim Eski Müdürümüze teşekkür ederiz.