ÖĞRENCİLERİMİZİ TİYATRO İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ

Müdürlüğümüz, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz sosyal ve kültürel faaliyetler hız kesmeden devam ediyor.
Müdürlüğümüz, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 13-14 Şubat tarihleri arasında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nun ‘’İki Bavul Dolusu’’ adlı çocuk oyunu Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneleniyor. Tiyatroyu tüm öğrencilerimiz ücretsiz izleyebiliyor. İki gün boyunca gösterimde kalacak olan tiyatronun ilk gün gösterimine öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.
İl Millî Eğitim Müdürümüz Yakup SARI yapılan etkinlik ile ilgili:’’ Öğrencilerimizi sosyal ve kültürel faaliyetler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Müdürlüğümüz, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile daha önce öğrencilerimize yönelik yaptığımız faaliyetlere bir yenisini daha eklemenin sevincini yaşıyoruz. Düzenlediğimiz bu etkinliğin ve daha önce yine Valilik ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlediğimiz tüm sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bizlerden desteğini esirgemeyen Vali/Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa YAMAN Beyefendiye öğrencilerim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.